100 de locuri ATI stau nefolosite din indolenta liberalului acuzat de luare de mita

Maricel POPA, senator
993

Autoritatile medicale anunta deja ca Romania a intrat in valul trei al pandemiei. Primele doua valuri i-au prins complet nepregatiti pe guvernanti.

Cu totii am sperat ca macar acum, in ceasul al doisprezecelea, sa fie impuse strategii si masuri concrete, care sa nu mai dea peste cap intreaga activitate a romanilor, dar si economia nationala.

Si la Iasi, numarul cazurilor de Covid-19 este in crestere. Din acest motiv, lansez un apel catre Presedintele Consiliului Judetean si Prefectul judetului sa trateze lucrurile cu maxima seriozitate pentru a evita cat mai mult pierderile de vieti omenesti si pentru a nu bloca total economia locala.

Iesenii nu au locuri in spitale, iar pe Costel Alexe il intereseaza functiile politice. Impostorul Costel Alexe uita, din nou, de ieseni. Desi autoritatile medicale trag semnale de alarma foarte clare cu privire la valul trei al pandemiei, la Iasi se potriveste din plin proverbul „tara arde si baba se piaptana”. In loc sa pregateasca redeschiderea spitalului mobil de la Letcani, Costel Alexe anunta pe toate canalele ca il sustine pe Ludovic Orban la sefia PNL. Este incredibil de cata nepasare si ipocrizie poate sa dea dovada acest personaj toxic. Dupa ce a facut Iasul de rusine in fata unei tari intregi, fiind acuzat de DNA de luate de mita, acum fuge de responsabilitate si se agata politic de ultima speranta pentru a scapa de dosarele penale.

Dragi ieseni, asa-zisele deficiente de la spitalul mobil de la Letcani au fost remediate. Toate verificarile solicitate de Corpurile de control au fost efectuate cu succes. Unitatea medicala poate fi redeschisa oricand si sa isi dovedeasca pe deplin utilitatea.

La Iasi avem posibilitatea sa nu supraincarcam spitalele de specialitate. Avem aceasta unitate mobila, cu dotari ultramoderne, in care au fost deja spitalizate pana acum peste 1.000 de persoane.

Ii cer, din nou, lui Costel Alexe sa dea dovada de responsabilitate fata de ieseni si sa redeschida spitalul mobil. Nu e de gluma cu vietile omenesti. Aici nu vorbim despre o coala de tabla sau un bustean din padure care sunt duse la domeniul de la Sculeni. Vorbim de sanatatea iesenilor. Fac un apel si catre Prefectul judetului, sa lase la o parte contextul politic, sa nu mai stea drepti in fata vremelnicilor lideri locali si sa ii puna la treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole