DESCHIDETI PIETELE – “Nu poate exista nicio justificare de bun-simt”

3407

foto: epitesti.ro

Deschideti pietele!

Asta ii cere fostul primar al Capitalei premierului Ludovic Orban si presedintelui Klaus Iohannis.

Firea arata ca poducatorii agricoli isi vand marfa in frig, prin parcari, pe strada si sunt victime sigure ale bolilor cauzate de frig.

Fostul primar aminteste ca Parlamentul a adoptat Legea PSD pentru redeschiderea pietelor, motiv pentru care ii cere lui Orban si Iohannis sa nu blocheze legea, prin contestarea ei la Curtea Constitutionala sau prin retrimiterea la reexaminare.

“Nu poate exista nicio justificare de bun-simt de a persista in greseala de a tine pietele inchise, in timp ce supermarketurile raman deschise”.

Iata postarea facuta de Gabriela Firea pe Facebook:

“Pietele sunt inca inchise. Producatorii agricoli isi vand marfa in frig, prin parcari, pe strada, sau in fostele piete acoperite carora li s-au scos geamurile. Victime sigure ale bolilor cauzate de frig.

Cumparatorii sunt pagubiti, bugetul familiilor este grav afectat.
Am analizat aceasta situatie grava impreuna cu social-democratii de la sectorul 2, condusi de colega noastra Rodica Nassar.

Parlamentul a adoptat Legea PSD pentru redeschiderea pietelor. Asa ca, ii cerem lui Orban si presedintelui sa nu blocheze legea, prin contestarea ei la Curtea Constitutionala sau prin retrimiterea la reexaminare.

Sa permita intrarea ei in vigoare cat mai rapid, pentru a pune capat acestei decizii gresite.

Nu mai e loc de orgolii in aceasta problema, pentru ca agricultorii romani risca sa-si piarda produsele agricole pentru care au muncit un an intreg.
Orice blocaj impotriva intrarii in vigoare a legii ar reprezenta un nou atac absolut nejustificat la adresa agricultorilor romani.

Nu poate exista nicio justificare de bun-simt de a persista in greseala de a tine pietele inchise, in timp ce supermarketurile raman deschise.

PentruOameni

OameniiPePrimulLoc

GuvernIncompetentSiCorupt

Pe6DecTrimiteAcasaIncompetentii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole