CITU JOACA ROMANIA LA PACANELE – „Arunca banii sponsorilor”

2925
Florin Citu imprumuturi

Ministrul de Finante Florin Citu joaca banii publici si destinul Romaniei la pacanele.

O spune cunoscutul avocat Gheorghe Piperea.

Piperea afirma ca Florin Citu arunca banii in slot machines – urile bancilor, sponsorilor si prietenilor politici, fara a da socoteala cuiva, fara ca cineva sa stie ce face cu acei bani.

Avocatul arata intr-o postare pe Facebook ca atunci cand accepti „smurd-ificarea sistemului sanitar si pacanelizarea” economiei, nu poti decat sa determini colapsul sistemului sanitar si falimentul generalizat al economiei.

Gheorghe Piperea trage intr-o postare pe Facebook si concluzia despre ce se va intampla in urma masurilor luate de Guvernul Orban. Spune ca milioane de someri si sute de mii de intreprinderi falite nu vor fi salvati de ciozvartele aruncate de stat de la masa bogatilor sponsori politici ai puterii pandemice actuale:

Neghiobii care se prefac ca gestioneaza banul public si ca ajuta mediul economic infantilizeaza populatia, micii antreprenori si profesionistii sau meseriasii, obligandu-i (sau, mai bine zis, dresandu-i) sa stea sub plapumioara, acasa, vizionand la tv lupta de wrestling care se deruleaza pe ecrane sub numele fals de ‘lupta’. contra pandemiei.

Iata postarea facuta pe Facebook de Gheorghe Piperea:

„Cand accepti smurd-ificarea* sistemului sanitar si pacanelizarea** economiei, nu poti decat sa determini colapsul sistemului sanitar si falimentul generalizat al economiei.

Nu poti sa tratezi doar cu ambulanta 5 milioane de pacienti care stau la portile spitalelor asteptand ‘tratarea’ de urgenta a unor persoane care nu au simptome de boala (si care platesc sau pentru care se plateste cass, btw). Restul populatiei infricosate de panica de la tv, de sunetul de ambulante si de urletele ro-alert nu va avea ani de zile imunitate normala la boli si nici vreo stare psihica prea pozitiva. Consecintele acestui mod ambulantier de a face medicina si preventie vor fi morbiditatea si fatalitatea crescute cauzate de afectiuni non-covid.

Milioane de someri si sute de mii de intreprinderi falite nu vor fi salvati de ciozvartele aruncate de stat de la masa bogatilor sponsori politici ai puterii pandemice actuale. Neghiobii care se prefac ca gestioneaza banul public si ca ajuta mediul economic infantilizeaza populatia, micii antreprenori si profesionistii sau meseriasii, obligandu-i (sau, mai bine zis, dresandu-i) sa stea sub plapumioara, acasa, vizionand la tv lupta de wrestling care se deruleaza pe ecrane sub numele fals de “lupta” contra pandemiei.

*medicina de urgenta se face in mare graba, sub presiunea necesitatii de a salva vieti; greselile, infectiile, efectele secundare, aparitia de victime colaterale (medicale, psihologice sau economice) sunt trecute rapid cu vederea, iar (para)medicii = salvatori = eroi, cu sau fara merit.

**ministrul actual al finantelor nu face economie, ci joaca banii publici si destinul tarii la pacanele – se imprumuta aproape zilnic cu miliarde si arunca banii in slot machines – urile bancilor, sponsorilor si prietenilor politici, fara a da socoteala cuiva, fara ca cineva sa stie ce face cu acei bani; vorbim, totusi, de 125 mld lei in 9 luni din 2020, bani pe care ii vor restitui copiii si nepotii nostri, in vecii vecilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole