BASESCU S-A DEZLANTUIT – Verdictul avocatului Piperea despre Traian Basescu

1749
Verdictul avocatului Piperea despre Traian Basescu

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu (foto) are toate sansele sa “fure” ceea ce Ludovic Orban si Klaus Iohannis pierd pe mana candidatului PNL-USR la Primaria Capitalei Nicusor Dan. Si sa recapete fostul PDL, ascuns strategic in “PNL-ul orbanian”.

Previziunea ii apartine cunoscutului avocat Gheorghe Piperea. Acesta precizeaza intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de marti seara, 22 septembrie 2020, ca Traian Basescu este ca o fiara si ii toaca marunt pe Orban si Iohannis. “Basescu s-a dezlantuit”, scrie Gheorghe Piperea, cu referire la atacurile devastatoare lansate de Traian Basescu la adresa presedintelui Klaus Iohannis si premierului Ludovic Orban (click aici pentru a citi). Concluzia este ca Traian Basescu a devenit cel mai rau cosmar al asa-zisei aliante de dreapta, PNL-USR-PLUS.

Iata comentariul avocatului Gheorghe Piperea despre fostul presedinte Traian Basescu:

Basescu s-a dezlantuit. E ca o fiara. Ii toaca marunt pe Orban si pe Iohannis. De fapt, ce zic eu – ii face arsice, in cuvintele lor, din postura de politician de dreapta (cred ca PMP e mai vechi la popularii europeni decat PNL, in timp ce USRPlus sunt in Renew Europe, care nu e de dreapta). Are toate sansele sa fure ceea ce pierd Orban si Iohannis pe mana lui Nicusor Dan. De fapt, ce zic eu, are sanse sa recapete fostul PDL, ascuns strategic in PNL-ul orbanian.

Concluzia mea referitoare la aceasta basculare este intarita de indiciile care arata ca si USRPlus pierde pe mana lui Dan. Nicusor Dan. Desi Basescu e un turnator dovedit, lumea s-ar putea sa il simpatizeze din nou, dar numai un pic, cat sa fie dat jos Orban, prin motiune, si sa fie definitiv constatata ‘calitatea’ sa de turnator. Deocamdata, insa, Petrov e cel mai rau cosmar al asa-zisei aliante de driapta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole