AVERTISMENT SUMBRU – “Iadul va incepe dupa instalarea guvernului PNL-USR”

3763
Guvernul Orban

Avertisment sumbru al liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu: iadul va incepe a doua zi dupa instalarea guvernului PNL-USR!.

Tariceanu lanseaza acuzatii grave la adresa guvernului condus de Ludovic Orban si spune ca inceperea anului scolar pe 14 septembrie a fost facuta doar in scop electoral, doar pentrru ca Klaus Iohannis (foto centru) si Ludovic Orban (foto langa Klaus Iohannis) sa poata spune ca situatia medicala este sub control, doar pentru ca alegerile locale sa se poata tine pe 27 septembrie:

“Ne-au sacrificat copiii ca sa poata fura alegerile”.

Tariceanu acuza intr-o postare pe Facebook ca romanii sunt dusi cu vorba pana la alegerile parlamentare din 6 decembrie, dupa care “iadul va incepe a doua zi dupa instalarea guvernului PNL-USR!.

Potrivit liderului ALDE, asa cum s-au terminat banii tocmai la marirea pensiilor si alocatiilor, tot asa o sa se termine si pentru ajutoarele acordate companiilor afectate de criza.

Tariceanu mai spune ca romanii sa se astepte sa plateasca mai mult pentru alimente, energie, telefon, medicamente, pentru ca TVA-ul va creste la 24%.

Iata postarea facuta de Calin Popescu Tariceanu pe Facebook:

“Sper ca nimeni nu mai are dubii ca inceperea anului scolar pe 14 septembrie a fost facuta doar in scop electoral, doar ca Iohannis si Orban sa poata spune ca situatia medicala este sub control, doar pentru ca alegerile locale sa se poata tine pe 27 septembrie! Adica ne-au sacrificat copiii ca sa poata fura alegerile! Acum incep sa inchida scoala dupa scoala si este clar ca este doar o chestiune de timp pana cand totul se va inchide!

La fel le-au facut celor din HORECA sau celor din teatre si cinematografe. I-au dus cu zaharelul si dupa alegeri i-au inchis. Peste noapte! Fara explicatii si fara pregatire! Nici un semn de intrebare despre spectatorii care au cumparat bilete si nici o remuscare pentru cheltuielile facute de cei din industria ospitalitatii ca sa se alinieze normelor de protectie impuse.

Pentru cei care au uitat le aduc aminte ca la fel a facut si Traian Basescu in 2009. Care criza? De unde criza? Votati-ma si viata va fi roz! Am vazut ce am patit imediat dupa ce a fost reales: taierea salariilor cu 25%, un program draconic de austeritate din care am iesit cu greu abia dupa ce Victor Ponta a preluat guvernarea! Asta ni se pregateste si acum. Suntem dusi cu vorba pana pe 6 decembrie si iadul va incepe a doua zi dupa instalarea guvernului PNL-USR!

Asa cum s-au terminat banii tocmai la marirea pensiilor si alocatiilor, tot asa o sa se termine si pentru ajutoarele acordate companiilor afectate de criza. Trebuie sa ne asteptam sa platim mai mult pentru alimente, energie, telefon, medicamente pentru ca vor creste TVA la 24%.

Nu cred ca vor pastra impozitarea de 1% pentru microintreprinderi, cum nu cred ca vor pastra contributiile sociale la nivelul salariului minim pentru PFA-uri si profesii liberale. Nu uitati ca se imprumuta cu jumatate de milliard de lei pe saptamana.

De unde credeti ca vor da inapoi cele peste 105 miliarde lei pe care i-au imprumutat? Din taxe si impozite suplimentare pe cei care muncesc!”.

1 comentariu la “AVERTISMENT SUMBRU – “Iadul va incepe dupa instalarea guvernului PNL-USR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole