ANULAREA PENALITATILOR – Primarul Sectorului 2 anunta ca masura s-a adoptat. Cine beneficiaza

3770

foto: facebook Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu (foto stanga, langa Dan Barna) a anuntat ca s-a adoptat de catre Consiliul Local anularea penalitatilor pentru obligatiile fiscale restante la 31 martie 2020 pentru cetatenii care le achita pana la 31 ianuarie 2022 in loc de 31 martie 2021

Iata anuntul lui Radu Mihaiu:

Am propus Consiliului Local o masura ce tocmai s-a adoptat cu unanimitate – anularea penalitatilor pentru obligatiile fiscale restante la 31 martie 2020 pentru cetatenii care le achita pana la 31 ianuarie 2022 (in loc de 31 martie 2021).
Suntem constienti ca pandemia aduce dupa sine si situatii de criza sau mai putin fericite. O mana intinsa acelor familii ce traiesc sub semnul incertitudinii sau sunt nevoite sa-si pondereze cheltuielile poate insemna mult in aceste clipe.
Un sprijin venit la momentul oportun poate debloca si ne poate face pe toti sa functionam mai bine. Si am si o veste imbucuratoare pe care tin sa vi-o transmit.
In Martie 2020, incasarile din taxe locale au fost de 89 milioane lei. In Martie 2021, in plina pandemie, incasarile au fost mult mai mari – in valoare de 204 milioane lei. Din toti contribuabilii, rata persoanelor juridice este mai crescuta. Am sa fiu sincer si am sa recunosc ca acest fenomen ne-a luat prin surprindere. Acest gest de solidaritate si responsabilitate ma face sa cred ca suntem pe drumul cel bun. Un drum al normalitatii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole